img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

6-1-2020 16:00

Gratis koorscholing bij Koninklijk Roermonds Mannenkoor

Roermond - In februari en maart 2020 kunnen mannen die van zingen houden, een gratis koorscholing volgen bij het Koninklijk Roermonds Mannenkoor (KRM). De koorscholing wordt op acht dinsdagavonden gegeven in de repetitieruimte van het KRM in Maasniel. Altijd willen zingen? Dit is je kans. Er is geen leeftijdsgrens. 

img

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat zingen vrolijk maakt en veel positieve bijwerkingen heeft. Tijdens het zingen maakt je lichaam endorfine aan en cortisol, die je een gelukzalig gevoel geven.

Altijd willen zingen en kennismaken met het zingen in een mannenkoor? Geef je dan op voor deze gratis koorscholing. Na afloop van de scholing krijg je een buddy om je verder wegwijs te maken in het koor. Er is geen leeftijdsgrens, de dirigent beoordeelt of je stem geschikt is voor koorzingen.  

Het KRM zingt een veelzijdig repertoire, waaronder operakoren, filmmuziek, musicals, volksliederen, Irish traditionals en spirituals. En met arrangementen van popsongs. Ook geestelijke muziek staat op het programma, en niet te vergeten: Limburgse medleys. 

Locatie: Café-zaal De Ster, Raadhuisstraat 13, Roermond (Maasniel)

Data en tijden: dinsdagavond 4, 11, 18 februari en 3, 10, 17, 24 en 31 maart 2020, van 19 tot 19.45 uur. De reguliere koorrepetities zijn elke dinsdagavond van 20 tot 22.30 uur.

Deelname is gratis.

Meer informatie of aanmelden? Dat kan bij Will Selen. Telefonisch via 06-52456910 of per e-mail via Will.Selen@roermonds-mannenkoor.nl 

Meer informatie over het KRM? Klik hier.  

Wellicht interessant