img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-1-2020 02:30

VrijwilligersCentrale Roermond verder als Actief Roermond

Roermond - VrijwilligersCentrale Roermond gaat verder als Actief Roermond, mét een nieuwe website, een nieuwe aanpak én een nieuw logo. Actief Roermond is onderdeel van Wel.kom en dé plek waar de actieve burger op zoek kan gaan naar vrijwilligerswerk en waar organisaties, verenigingen en stichtingen zichzelf onder de aandacht kunnen brengen.

Actief Roermond verbindt vrijwilligers en organisaties. Waar voorheen de nadruk lag op de individuele match van vrijwilligers met organisaties, is de nadruk gaandeweg meer komen te liggen op een faciliterende, adviserende en informerende rol.

Actief Roermond heeft naast een nieuwe naam ook een nieuwe website www.actiefroermond.nl. Hiermee hoopt Actief Roermond zijn gebruikers nog beter van dienst te zijn.

Naast het faciliteren van deze nieuwe vacaturebank is Actief Roermond meer een sparringpartner geworden voor organisaties en verenigingen die graag gebruikmaken van de kennis van Actief Roermond.

Net zoals de VrijwilligersCentrale voorheen organiseert Actief Roermond ook workshops voor vrijwilligers en organisaties.  

Daarnaast biedt Actief Roermond waarderingsactiviteiten aan als bedankje voor de vrijwilligers die actief zijn in de gemeente Roermond.  Deze vindt u op de website onder het kopje waarderingskalender.

Meer informatie? Zie www.actiefroermond.nl   

Met vragen of het maken van een afspraak kunt u terecht bij een van de adviseurs. Dat kan per e-mail via info@actiefroermond.nl of telefonisch via 0475-345 135 (op werkdagen tussen 9 en 12 uur)
 

Tags
Wellicht interessant