img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

19-1-2020 03:34

Leer succesvol én verantwoord vloggen met vlogster Emma Keuven

Weert - Op woensdag 5 februari 2020 is de bekende vlogster Emma Keuven en haar mamager (mama en manager) te gast bij het Bibliocenter in Weert. Een aanrader voor iedereen die wil leren vloggen en voor ouders die erop toe willen zien dat dit veilig gebeurt.  

Hoe wordt jij zelf een bekende vlogger? Emma Keuven vertelt hoe zij op diverse social media platforms bekend werd. De leuke kanten en minder leuke kanten komen deze avond ook aan bod.

Emma's moeder Angelique vertelt hoe zij de combinatie maakt tussen het moederschap en manager zijn van haar dochter. Zij runt immers een bedrijf waar influence marketing de belangrijkste bron van inkomsten is.
 
Emma is een bekende vlogster uit de gemeente Leudal. Ze heeft ruim 138.000 volgers op YouTube, ruim 183.000 op Instagram en 450.000 op Tiktok. Emma is enorm populair op social media. Wat begon in de zomer van 2014 met een grappig filmpje hoe je een zomerse smoothie kon maken op YouTube, resulteerde in een echt bedrijf waar meer bij kwam kijken dan het uploaden van een wekelijks filmpje.
 
Locatie: Bibliocenter, Weert, Wilhelminasingel 250
Datum en tijd: woensdag 5 februari 2020, van 19 tot 21 uur 
Kosten: Leden € 5 / Niet-Leden € 7,50.
Kaarten kun je hier bestellen.

Foto's: FB Emma Keuven
 


Tags
Wellicht interessant