img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

21-1-2020 05:15

Informatiebijeenkomst 'aangepast ontwerp 't Maasveld Neer'

Neer - Op maandag 27 januari 2020 wordt het aangepaste overall schetsontwerp van 't Maasveld, inclusief veilige wieleromgeving, gepresenteerd aan omwonenden. Het ontwerp is aangepast naar aanleiding van eerdere (buurt)avonden en 1-op-1- gesprekken met buurtbewoners over onder andere  de bereikbaarheid, het geluid, de verlichting, groen en de tennisbanen.

img

De renovatie van Sporthal ’t Maasveld geheten, start eind april 2020 en is uiterlijk september 2020, voor het nieuwe sportseizoen, gereed. Tijdens de bijeenkomst worden de omwonenden meegenomen in het schetsontwerp voor de renovatie van de spantenhal. De hal blijft in zijn huidige vorm intact, alleen zal er aan de zijde van het handbalveld en tussen het gebouw van de sporthal en RKSVN een aanpassing plaatsvinden.

Zowel vanwege het duurzame karakter als vanwege het beter kunnen richten van het licht, is gekozen voor ledverlichting. Ook dat komt tijdens de bijeenkomst aan bod. Evenals de aanpassingen rondom de thema’s  ‘geluid’ en ‘bereikbaarheid’.
 
De bijeenkomst is een moment om met omwonenden in gesprek te gaan en te blijven en te kijken welke vragen en wensen er verder leven en welke oplossingen mogelijk er zijn.  

Als omwonende geen uitnodiging ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@hetmaasveld.nl.

Meer informatie vindt u op de website van 't Maasveld.

Foto: 't Maasveld
 
 

Tags
Wellicht interessant