img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

28-1-2020 11:00

Afscheid waarnemend burgemeester Wil Rutten in Beesel

Reuver - Op maandag 27 januari 2020 heeft waarnemend burgemeester Wil Rutten van de gemeente Beesel afscheid genomen. Dat deed hij op informele wijze na afloop van de reguliere raadsvergadering in een kleine kring van raad, college en organisatie. Hij was ruim 7 maanden waarnemend burgemeester. Op dinsdag 28 januari 2020 wordt Bob Vostermans geïnstalleerd als de nieuwe burgemeester van Beesel.

img

Nadat hij door Gouverneur Bovens is aangesteld is hij vanaf 11 juni 2019 aan de slag gegaan. Hij vervulde de rol van waarnemer als gevolg van het vertrek Petra Dassen. Zij verliet Beesel na ruim 8 jaar om burgemeester te worden in haar geboorteplaats Kerkrade.  

De gemeente Beesel is Wil Rutten zeer erkentelijk voor de wijze waarop hij het waarnemerschap heeft ingevuld: "Met zichtbaar plezier en met ervaring in het omgaan met mensen en partnerorganisaties. Die nieuwe verbindingen die onder zijn voorzitterschap gelegd zijn worden gekoesterd en vormen een basis voor de toekomst."  

Op dinsdag 28 januari 2020 wordt Bob Vostermans door gouverneur Theo Bovens geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van Beesel. DeltaLimburg.nl is hierbij aanwezig, binnenkort te zien op www.deltalimburg.nl

Foto: FB gemeente Beesel 
 

Wellicht interessant