img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

28-1-2020 07:30

Droomstart Westa heren in de kampioenspoule

Wessem - De VeerhuisWessem/Westa heren hadden zaterdag 25 januari 2020 een droomstart tijdens de start van de voorjaarscompetitie in de kampioenspoule van de eerste divisie tegen TTV de Toekomst uit Lochem. Een verpletterende 10-0 overwinning deed de aspiraties van de Wessemse formatie in de eerste thuiswedstrijd al direct duiden.

img

Een geweldige geldingsdrang van de Westa heren zorgde ervoor dat de tegenstanders uit Lochem op de beslissende momenten steeds net iets tekort kwamen in de onderlinge confrontaties. Alleen Arturs Reinholds moest twee keer echt aan de bak in de vijfde game tegen zowel Erik als ook Emine Ernst.

Kas van Oost en Barry Berben kwamen nauwelijks in de problemen. Jelle Moris en Kas van Oost speelden na verlies in de eerste game een ijzersterk dubbel tegen Erik Ernst en Roel Bogie. 

Het spel om een plaats in de eredivisie is al vanaf de eerste wedstrijd op de wagen. Volgende week spelen de heren een uitwedstrijd tegen Scylla uit Leiden.

DeltaLimburg.nl zal de komende maanden de Westa heren volgen in een zesdelige serie. Binnenkort te zien op www.deltalimburg.nl.   

Foto: Cor Segers (Kas van Oost)

Tags
Wellicht interessant