img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

10-9-2020 12:23

FLASHBACK - Westa Wessem op weg naar de eredivisie - #1

Wessem - 10 september 2020 - De VeerhuisWessem/Westa heren van Tafeltennisvereniging Westa werden in november 2019 overtuigend kampioen in de eerste divisie. Barry Berben, Jelle Moris, Kas van Oost en drievoudig Lets kampioen Arturs Reinholds waren vastberaden om in het nieuwe seizoen te promoveren naar de eredivisie. Toen kwam corona en viel de competitie stil... en ook onze serie 'Westa Wessem op weg naar de eredivisie'. De heren zijn inmiddels gepromoveerd en starten nu hun eerste seizoen in de eredivisie. Hier pakken we de draad weer op : 'Westa Wessem in de eredivisie'. Maar om het geheugen nog even op te frissen hierbij nog een keertje de aflevering uit maart 2020.   

In deze eerste aflevering zochten we ze op tijdens een training en vertellen ze onder andere over hun ambities.

Op 17 september kunnen jullie kijken naar de eerste aflevering van 'Westa Wessem in de eredivisie', waarin we een sprong in de tijd maken naar augustus 2020.

LIVE stream

Op 20 september gaat de Westa eredivisie dames en heren van start met twee thuiswedstrijden. De inrichting van de Westa accommodatie noodzaakt om in deze tijd van COVID-19 slechts een heel beperkt aantal mensen toegang te geven. Er kan daarom geen publiek aanwezig zijn. Maar om toch iedereen te laten meegenieten van de wedstrijden zal DeltaLimburg.nl de wedstrijden live steamen. Met rondom de wedstrijd interviews met de spelers en de coach. 

De wedstrijden starten om 14 uur en kunnen LIVE worden gevolgd. Nadere informatie volgt nog.  

Kijk de livestream van 20-9-2020 via deze link nog een keer.

Foto en film Leon van Lier, verslaggeving Carmen Linnartz

Wellicht interessant