img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

27-8-2020 16:43

Pilot 'Probeer een e-bike' in Roermond verlengd tot 1 oktober

Roermond - 27 augustus 2020 - 'Probeer een e-bike' is een pilot van Roermond Bereikbaar. Het doel is om inwoners en forenzen in de regio Roermond te bewegen om eens de e-bike te proberen. Hierdoor blijft de stad Roermond beter bereikbaar én het draagt bij aan een duurzamere wereld. De pilot is nu verlengd tot zeker 1 oktober. Bij succes wordt het project voortgezet. 

Een e-bike vervangt de auto voor jouw woon-werkreis of voor een bezoek aan de stad. Met gemak leg je 15 kilometer af zonder bezweet of uitgeput aan te komen.

Benieuwd of het iets voor je is? Selecteer een e-bike bij een fietshandelaar in de buurt en probeer die 2 weken gratis uit! Maar let op: vol = vol. Selecteer een e-bike op www.probeereenebike.nl. Er zijn diverse fietshandelaren in de gemeenten Leudal, Maasgouw en Roermond die aan deze pilot meewerken.

De ervaring van soortgelijke projecten in Nederland is dat wanneer je een e-bike 2 weken uitprobeert, je daarna kan beoordelen of het ook in de toekomst iets voor je is. Om hier beter zicht op te krijgen ontvangt iedere deelnemer op het einde een digitale vragenlijst over de ervaring met 'Probeer een e-bike'. 

Foto en promospot: Roermond Bereikbaar
 







Wellicht interessant