img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

4-2-2021 19:00

Wèt ge nog? - Het Bontje Prinsebal van St Joep en St An in Hael 2020

4 februari 2021 - In aanloop naar de Vastelaovend, die bij DeltaLimburg.nl van start gaat met het LIVE Blieftoesfestival Vastelaoveseditie op 12 februari, nemen we jullie elke dag mee naar een mooi vastelaovesmoment in 2018/2019 en 2019/2020:    

Heel - 6 februari 2020 - Leon en Carmen van Carnavalskriebels​ gingen eens kijken wie de nieuwe prins zou worden van de Kwiebusse van St. Joep en de Klungelaers van St. An in Heel. 

In een bomvolle zaal, waarbij bijna alle prinsen uit de regio aanwezig waren, werd prins Sjef I uitgeroepen tot de nieuwe prins. 

Samen met adjudant Peter gaat hij voorop tijdens de carnaval van St Joep en St An. Carnavalskriebels had natuurlijk meteen ook een interview met de nieuwe prins. Verder liepen we nog ontzettend veel prinsen, jeugdprinsen en prinsessen uit de regio tegen het lijf.

Prins Sjef I en adjudant Peter houden receptie op 23 februari van 11 uur tot 12.30 uur in de Taveerne op het terrein van Daelzicht in Heel en iedereen is welkom. Voor meer informatie kijk of de facebookpagina van Daelzicht Activiteiten.

Verslag Carmen Linnartz /video Leon van Lier

Wellicht interessant