img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-2-2020 10:20

Nieuw podium voor dorpstrots in Wessem

Wessem - Op donderdag 6 februari 2020 is de nieuwe dorpswebsite www.maasdorpwessem.nl online gegaan: een platform van en voor inwoners van Wessem met nieuws en weetjes over heden, verleden en toekomst. De website is gerealiseerd in samenwerking met inwoners, Rabobank Peel, Maas en Leudal én Dorpslab. 

img

Wessem, de trots aan het water. Met een authentiek dorpshart, omringd door natuur en water. Vol leven en gezelligheid. Een thuis voor iedereen, jong en oud. Verbonden met elkaar via het water, de vele verenigingen en evenementen. Inwoners zoeken elkaar op en werken met elkaar samen.  

Wessem zit vol verhalen, nieuws, activiteiten en evenementen. Die verdienen het om gedeeld te worden, daarvoor is de dorpswebsite www.maasdorpwessem.nl ontwikkeld.  

Een platform van en voor inwoners van Wessem met nieuws en weetjes over heden, verleden en toekomst. Neem gerust een kijkje! En heeft u een verhaal, anekdote, foto, nieuws of iets dat u de moeite waard vindt om te delen met de gemeenschap van Wessem? Dan kunt u dit mailen naar info@maasdorpwessem.nl.
 

Foto: Rene Broens
 

Tags
Wellicht interessant