img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

12-2-2020 07:15

Expositie van François Seerden in Weert

Weert - Op 28 en 29 maart 2020 is in de St. Teuniskapel te Weert een expositie te zien met houtskool- en krijttekeningen van de uit Weert afkomstige François Seerden. Als tuin- en landschapsontwerper is hij geïnteresseerd in de mens en de natuur om ons heen. Ieder heeft zijn/haar eigen realiteit en hij interpreteert zijn eigen realiteit met zijn tekenhand.

François Seerden: "Ik heb vorig jaar, om therapeutische reden mijn hobby tekenen weer opgepakt. Als tuin-en landschapsontwerper en gewoon als liefhebber ben ik geïnteresseerd in de mens en natuur om ons heen. Misschien als ADD-er wil ik kunst bestuderen en ontdekken. De suggestie is net zo belangrijk als de zgn realiteit. Het verhaal erachter wil ik met tekeningen en schetsen graag vertellen!"

Locatie: St Teuniskapel, Altweerterkapelstraat 6, Weert 

Data: 28 en 29 maart 2020, openingstijden volgen nog

Wilt u ook exposeren in de St. Teuniskapel? 

De gemeente Weert stelt de St. Teuniskapel ter beschikking voor exposities van amateurkunst. Het gebruik van de St. Teuniskapel is gratis, de kosten van eventuele uitnodigingen, persberichten, affiches, schoonmaakwerkzaamheden, etc. zijn voor eigen rekening. U kunt bij voorkeur per e-mail (verhuursport@weert.nl) een aanvraag doen. 

Foto's: François Seerden (eigen werk)

 

 

Tags
Wellicht interessant