img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

10-2-2020 02:45

VVV en Gemeentemuseum het Land van Thorn onder één dak

Thorn - Met ingang van 1 april 2020 zijn VVV Midden-Limburg (informatietaak VVV Thorn en het KunstPodium Maasgouw) en het Gemeentemuseum Het Land van Thorn allebei gevestigd in het huidige pand van het Gemeentemuseum aan de Wijngaard 14 in Thorn. Deze samenvoeging op één locatie heeft veel voordelen voor zowel de medewerkers, de vrijwilligers én de bezoekers.

img

Zowel het bestuur van het museum, als de directie van VVV Midden-Limburg zien grote voordelen in het samenvoegen van beide organisaties op één locatie. Het takenpakket van de vrijwilligers en medewerkers wordt hierdoor afwisselender. Bezoekers krijgen op één locatie nog meer informatie en inspiratie. 

Het VVV-merk is als meest bekende toeristische merk van Nederland een ijzersterk consumentenmerk in de vrijetijdsmarkt. Het museum hoopt dat de laagdrempeligheid van een bezoek aan de VVV, bijdraagt aan een stijging van het bezoekersaantal aan het museum.

Vanaf 1 april 2020 zijn bezoekers zeven dagen per week welkom op het adres Wijngaard 14 in Thorn.

De websites en telefoonnummers van beide organisaties blijven ongewijzigd: VVV Thorn en Gemeentemuseum Het Land van Thorn

Foto: Limburg Marketing

Tags
Wellicht interessant