img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

29-2-2020 02:13

Mico Lifestyle Centre Roggel sluit definitief de deuren

Roggel - Op zaterdag 29 februari 2020 was het dan echt zover, de allerlaatste dag dat Mico Lifestyle Centre Roggel open was en er gesport kon worden. Er is geen sprake van een verhuizing, het bedrijf sluit voorgoed de deuren. Cor en Noor Hermans stoppen er na 32 jaar mee. Het pand ligt tegen Camping De Leistert aan en is nu overgenomen door De Leistert.  

In Roggel en omstreken was Mico Lifestyle Centrum een begrip voor degenen die op zoek waren naar een sportschool waar men verschillende sporten kon uitoefenen, individueel of met een groep. Waar men na het sporten nog even kon ontspannen in de sauna of met een lekker drankje in het café.

Het persoonlijke afscheidswoord van Cor en Noor Hermans op de FB-pagina van Mico Lifystyle Centre zaterdagmiddag:

Nu is het zover. Na 32 jaar hebben Noor en ik besloten om de deur te sluiten. We doen dit met pijn in het hart maar met een voldaan gevoel. In deze jaren hebben we veel mensen zien komen en gaan. Een aantal bleven ons vanaf het begin tot nu trouw en zijn goede vrienden geworden.

Een generatie kinderen kreeg zwemles. Met allen samen gegroeid naar het huidige Lifestylecenter. Daar zijn we dankbaar voor. We zijn ook trots op het feit dat we een belangrijke bijdrage hebben kunnen leveren aan de individuele revalidatie programma’s van mensen.

Het leven aangenamer maken voor hen. Dank voor het vertrouwen op “pijnlijke” momenten.
Verenigingen kwamen en gingen. We zijn trots op onze sponsorschappen. Wat hebben we genoten van de Tour de Blauw elk jaar. Mars en showbands hadden jaren lang bij ons hun oefendagen. Ome Joops Tour uit Arnhem streek bij ons neer met 150 kinderen.

We kregen gasten uit heel Nederland, Polen, Duitsland en België. We hadden feesten tot vaak vroeg in de morgen. Gasten van de Leistert kwamen jaren achter elkaar terug om gezellig bij ons een pilsje te drinken. 

In ons lifestylecenter staat tot op de laatste dag gastvrijheid en gezelligheid met hoofdletters geschreven.

Wij bedanken iedereen voor het in ons gestelde vertrouwen.
 
Groet Cor en Noor Hermans

Het lifestylecenter team.  

Foto's: FB Mico Lifestyle Centre en Pieter Alofs
 

Tags
Wellicht interessant