img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

22-3-2020 11:00

10e editie Rabobank Roermond City Run uitgesteld

Roermond - Op zondag 19 april 2020 zou de binnenstad van Roermond voor de tiende keer het decor van de Rabobank Roermond City Run: hét hardloopevenement van Midden-Limburg. Vanwege de coronacrisis kan het evenement op die dag niet doorgaan. Op dit moment wordt bekeken op het evenement alsnog doorgang kan vinden op zondag 27 september 2020. 

Het evenement trekt jaarlijks duizenden lopers en toeschouwers uit binnen- en buitenland. Ook dit jaar kunnen deelnemers een donatie doen of zelfs in actie komen voor War Child.  

Deze editie kunnen deelnemers opnieuw kiezen uit verschillende afstanden, van 500 meter voor de jongste deelnemers tot de toploop over 10 Engelse mijl. 

Het is al enkele jaren mogelijk om met je deelname aan de Rabobank Roermond City Run bij te dragen aan een goed doel. In overleg met de organisatie kiest Rotary Roermond namelijk ieder jaar één of meerdere goede doelen die deelnemers aan het evenement door een donatie kunnen ondersteunen. Ook dit jaar heeft de organisatie gekozen voor War Child: maak het sporten ook voor kinderen in oorlog mogelijk en steun War Child!

 

Foto: Fred Simons (team SG Sint Ursula - editie 2019) 


 Tags
Wellicht interessant