img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

24-3-2020 05:00

Toon Hermans Huis Roermond langer dicht

Roermond - In verband met de uitbraak van het coronavirus blijft het Toon Hermans Huis Roermond langer dicht. Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen op 23 maart 2020 blijft het huis nu in elk geval tot 2 juni 2020 dicht (oorspronkelijk was dit tot 6 april 2020). De kwetsbaarheid van de gasten in combinatie met de besmettelijkheid van het virus is aanleiding tot dit ingrijpende besluit.  

Het bestuur en directie van het Toon Hermans Huis hebben de afgelopen weken met bezorgdheid de ontwikkelingen gevolgd van de uitbraak van het corona virus. Zo zijn de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM aangehouden en is het beleid ten aanzien van het nemen van maatregelingen gecommuniceerd met alle betrokkenen van het huis. De ontwikkelingen gaan echter zo snel dat het kabinet op 23 maart 2020 de reeds geldende maatregelen heeft aangescherpt om de verspreiding van het nieuwe coronavirus in Nederland tegen te gaan. 

Vanwege de kwetsbaarheid van onze gasten in combinatie met de besmettelijkheid van het coronavirus is na zorgvuldig beraad besloten het huis tijdelijk te sluiten. Deze beslissing is genomen uit betrokkenheid- en bezorgdheid voor alle gasten en medewerkers.  
 
Meer informatie vindt u op de website van het Toon Hermans Huis Roermond. 
 
 

Tags
Wellicht interessant