img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

14-3-2020 14:00

Openluchttheater Thorn zoekt vrijwilligers - iets voor jou?

Thorn - Het Openluchttheater Thorn gaat dit lente- en zomerseizoen podium bieden aan muziek, dans, drama, kindervoorstellingen, rollenspel en ander kunstzinnige uitingen. Het seizoen loopt van april tot oktober 2020, voorzover nu bekend aangezien de situatie rondom het coronavirus regelmatig verandert. Om dit alles goed te laten slagen, is de stichting op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om een handje te komen helpen.

img

De vrijwilligers ontvangen een vergoeding volgens wettelijke vrijwilligersvergoeding. WA-verzekering en ongevallenverzekering zijn geregeld via de gemeente Maasgouw.

Er worden vrijwilligers gezocht voor kassabeheer (installeren, kaartjes controleren, ingangen blijven bemannen, afrekenen) en vrijwilligers voor het voorbereiden van het programma op de betreffende dag.

Zonder tegenbericht start het seizoen in het weekend van 18 en 19 april 2020. Er zijn dit jaar 12 voorstellingen geprogrammeerd. Volwassenen die willen helpen zijn welkom, maar ook voor jongeren vanaf 16 jaar is er plaats om te helpen, om zodoende iets moois te presenteren in Thorn.

Heb je interesse, meld je dan per e-mail aan bij Els Breukers via vrijwilligers@OpenluchtTheaterThorn.nl. Na aanmelding van vrijwilligers wordt er een bijeenkomst gepland met uitgebreide informatie en nadere uitleg.

Foto: Leon van Lier (openluchttheater Thorn buiten het seizoen)
 

Wellicht interessant