img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

13-3-2020 06:15

Burgemeester Schmalschläger reageert op landelijke maatregelen

Leudal - Op donderdag 12 maart 2020 zijn er door het kabinet landelijke maatregelen afgekondigd in verband met het coronavirus. Deze maatregelen hebben natuurlijk ook hun effect in de gemeente Leudal. Burgemeester Schmalschläger reageert als volgt:

“De update van de GGD Limburg Noord toont dat er óók vandaag weer besmettingen in onze gemeente bij zijn gekomen. Het betreft 2 nieuwe besmettingen in Leudal. Dit toont mij in elk geval de absolute noodzaak van het naleven van de landelijke maatregelen. Als burgemeester geef ik alle inwoners van Leudal dan ook het dringende advies goed met de landelijke maatregelen om te gaan.

Dat wil zeggen: Ga voorzichtig om met sociale contacten. Denk na en neem uw verantwoordelijkheid in plaats van een risico. Is een bijeenkomst of gemeenschappelijk activiteit niet noodzakelijk of heeft u klachten? Ga dan niet! Breng uw eigen gezondheid en die van (kwetsbare) anderen niet in gevaar.

Het gemeentehuis blijft open voor u als inwoner. Wel zijn er extra hygiëne maatregelen getroffen en zullen onze medewerkers de fysieke contactmomenten met inwoners zoveel mogelijk beperken.  Daarnaast worden alle openbare bijeenkomsten die in de maand maart door de gemeente zouden worden georganiseerd, afgelast.”
 

Bron: website gemeente Leudal

Tags
Wellicht interessant