img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

24-3-2020 06:00

Lyceum Schöndeln doneert hulpmiddelen aan huisartsenpraktijk

Roermond - Huisartsenpraktijk De Vries, gevestigd in de voormalige Minderbroederskerk aan de Minderbroederssingel te Roermond, deed op vrijdag 20 maart 2020 via FB een oproep om hulpmiddelen als mondkapjes, laboratoriumjassen, veiligheidsbrillen te doneren. Docenten van de Technasiumafdeling van lyceum Schöndeln kwamen in actie en vonden op school zoveel materiaal dat ze er twee bigshoppers mee konden vullen. De huisartsenpraktijk is enorm dankbaar!

Docenten van de Technasiumafdeling van Lyceum Schöndeln gaven gehoor aan deze oproep en gingen op school op zoek naar nog verpakte hulpmiddelen met als resultaat: twee bigshoppers vol nieuwe veiligheidsbrillen, enkele dozen latex wegwerp handschoenen, mondkapjes en laboratoriumjassen.

Op maandag 23 maart rond het middaguur werden de spullen overhandigd aan huisarts Henk de Vries van huisartsenpraktijk "Aan de Singel". Hij was namens het hele team van de praktijk enorm dankbaar voor deze gift: alle kleine beetjes baten in deze situatie.

Huisarts De Vries: "We bevinden ons nu in de piek van de Covid-19 besmettingen. Om te voorkomen dat we zonder deze beschermingsmiddelen komen te zitten, hebben we deze oproep gedaan. We zijn enorm blij dat Lyceum Schöndeln gehoor geeft aan deze oproep".

Een filmpje hiervan is hier te zien. 
 
Foto: SOML - Lyceum Schöndeln 

Tags