img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

26-3-2020 11:52

Tijdelijke stop ophalen oud papier en gebruik papiercontainer gemeente Roermond

Roermond - In de gemeente Roermond stopt het ophalen van oud papier aan huis tijdelijk per 25 maart 2020. Ook de papiercontainers in de openbare ruimte kunnen tijdelijk niet gebruikt worden. Deze maatregel duurt in ieder geval tot 1 juni 2020 of zoveel langer als dat nodig is.

Deze maatregel is genomen om de richtlijnen van het RIVM te kunnen volgen en om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Denk hierbij aan de noodzaak tot 1,5 meter afstand voor medewerkers, vrijwilligers en inwoners.

Inwoners worden verzocht hun oud papier thuis te bewaren. Zodra de oud papier routes weer gereden worden, kunt u dat hier lezen. Ook de verenigingen zullen hierover communiceren. Verenigingen en vrijwilligers zijn u dankbaar als u het oud papier verzamelt voor straks.

De dienstverlening voor het ophalen van uw grof huishoudelijk afval is gestopt vanwege de aangescherpte regels in verband met het corona-virus. De openingstijden van het innamepunt en Kringloopwinkel Het Goed, Doctor Philipslaan 49B in Roermond zijn gewijzigd. Kijk op www.hetgoed.nl voor de actuele informatie.

Om drukte bij het Milieupark aan de Mijnheerkensweg te Roermond zoveel mogelijk te beperken, worden inwoners verzocht alleen het milieupark te bezoeken als dat noodzakelijk is! Bewaar uw afval dat niet meteen hoeft te worden afgevoerd, zoals oud papier of tuinafval, thuis en stel uw bezoek aan het Milieupark uit.

Wellicht interessant