img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

3-4-2020 03:03

De Belbrigade - voor een luisterend oor of een praatje

Regio Roermond - 'Corona kunnen we nog niet genezen, eenzaamheid wel!' De vrijwilligers van de Belbrigade staan klaar om iedereen door deze moeilijke en voor velen eenzame tijd heen te helpen. Met elke dag een telefoontje met een gesprekje over wat u bezighoudt, vragen te stellen of gewoon een praatje. Wilt u elke dag worden gebeld? Of wilt u als vrijwilliger uw steentje bijdragen? 

img

Vrijwilliger worden?

Als u lid wordt van De Bel Brigade, wordt u gekoppeld aan een geïsoleerde oudere in de omgeving Roermond. U gaat vanaf dan 20 minuten per dag bellen met die persoon. Voor zolang het isolement gaat duren. Praat met hen over wat hen bezighoudt en hun eventuele zorgen. Maak er vooral een leuk gesprek van, creëer een lichtpuntje in die, soms, lange en angstige dagen in deze tijd. Breng wat licht in hun leven door heel eenvoudig 20 minuten te bellen!  Aanmelden kan hier.
 
Wilt u elke dag graag worden gebeld?

Heeft u een computer of Ipad? Dan gaat u naar de website www.debelbrigade.com en daar meld u aan. Heeft u geen computer? Vraag dan aan een begeleider of zij uw naam en telefoonnummer via de website willen doorgeven. U zult dan snel worden gebeld door één van de vrijwilligers. Er wordt discreet met uw gegevens omgegaan.

De Belbrigade is een initiatief van Hanneke Mouw, Suzan Seegers en Colette Elting en wordt ondersteund door de gemeente Roermond.

 

Tags
Wellicht interessant