img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-4-2020 01:32

Wonen Zuid steekt haar 80+ huurders hart onder de riem

Regio - Maar liefst 1622 huurders van Wonen Zuid zijn 80 jaar en ouder. Deze periode van vergaande maatregelen rondom het coronavirus is voor alleenstaande ouderen misschien nog wel moeilijker dan voor anderen. De woningcorporatie wil graag iets doen voor deze mensen en daarom worden zoveel mogelijk huurders in deze leeftijdscategorie gebeld; voor een praatje, een luisterend oor en wellicht een helpende hand.  

img

"We zijn gestart met het bellen van onze huurders van 80 jaar en ouder. Het gaat dan om 1622 huurders. We merken dat mensen het fijn vinden dat we bellen. En ook onze medewerkers waarderen de gesprekken. Het is mooi om iets voor elkaar te kunnen betekenen in deze tijd." 
 
Helaas zijn er ook oplichters actief die misbruik maken van dit soort situaties. Indien u twijfelt of u echt een medewerker van Wonen Zuid aan de lijn heeft, vraag dan naar de naam van degene die u aan de lijn heeft. U kunt dan naar het algemene telefoonnummer bellen (088-6653653) en vragen of ze u doorverbinden met deze persoon. Zo weet u zeker dat u met iemand van Wonen Zuid spreekt.Tags
Wellicht interessant