img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

14-4-2020 01:25

Samen online gymmen via Ben Bizzie Live in Leudal

Leudal - 14 april 2020 – Nu kinderen geen gymles meer hebben en ook niet meer kunnen sporten bij hun sportvereniging, is het extra belangrijk dat ze toch in beweging blijven. Natuurlijk is het veel leuker om samen met klasgenootjes te bewegen en daar heeft Ben Bizzie een oplossing voor bedacht: Ben Bizzie Live: live samen gymmen via de tablet of computer. 

Als aanvulling op de leskaart die hij iedere week stuurt, kunnen kinderen live meedoen met de gymles onder begeleiding van de beweegcoach van Leudal Leeft. Op de leskaart die de kinderen ontvangen, staat een link waarmee ieder kind deel kan nemen aan de live gymles. Tijdens de gymles kan de beweegcoach de kinderen zien en andersom kunnen de kinderen elkaar en de beweegcoach zien.

Hoe werkt het?

Pak een laptop of tablet en klik de link aan die op de leskaart staat. Zet de laptop op een plek neer zodat er voldoende ruimte is om de oefeningen uit te voeren. De live-gym is op de volgende dagen:

·         Groep 1 en 2: elke donderdag om 11.00 uur
·         Groep 3, 4 en 5: elke donderdag om 13.00 uur
·         Groep 6, 7 en 8: elke vrijdag om 13.00 uur

Alle informatie over hoe mee te doen en de leskaarten zijn te vinden op de website van Ben Bizzie. Hier is bovendien nog veel meer te vinden over thuisgym en beweegfun van Ben Bizzie.  

Tags
Wellicht interessant