img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

28-8-2020 01:59

Leudal Leeft gaat on tour en brengt iedereen in beweging

Leudal - 28 augustus 2020 - Leudal Leeft zorgt voor een sportief, cultureel en actief Leudal. Om heel Leudal in beweging te brengen gaat Leudal Leeft on tour, met tot eind 2020 diverse sportieve en culturele activiteiten. De aftrap wordt gegeven tijdens de Nationale Sportweek (18 t/m 27 september) met Leudal Leeft Trapt Af. Iedereen in Leudal, van jong tot oud, met of zonder beperking kan meedoen met sport, cultuur en muziek. 

img

Stap & Trap Vierdaagse

In de Nationale Sportweek van 18 tot 27 september, kunnen inwoners uit Leudal meedoen aan een alternatieve, virtuele vierdaagse. Samen komen we lekker in beweging, om te genieten van de prachtige omgeving van Leudal en iets terug te geven aan een lokaal goed doel. Met behulp van een app gaan mensen de uitdaging aan om binnen vier dagen een zelfgekozen afstand lopend, hardlopend, skatend of fietsend af te leggen.

Supporterscafé

Op woensdag 23 september vindt de eerste editie van het supporterscafé in Leudal plaats bij de Latasteschool in Horn. Het supporterscafé is een bijeenkomst voor alle supporters van sport en bewegen in Leudal. Het eerste supporterscafé staat volledig in het teken van het sport- en beweegakkoord Leudal dat voor de zomer is ondertekend. Tijdens de bijeenkomst wordt samen met alle supporters de aanpak bepaald om een vervolg te geven aan het sport- en beweegakkoord. De supporters ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor het supporterscafé.

Leudal Leeft Trapt Af

Op zondag 27 september vindt de officiële aftrap van Leudal Leeft plaats en wel met een speciale wandeltocht door Heythuysen. De kans om al wandelend kennis te maken met Leudal Leeft. Samen met partners, zoals AZC en Beek & Bos organiseren we een interactieve wandeling (geheel volgens de corona-richtlijnen natuurlijk) met silent disco en smoothiefiets. Een route van ongeveer 4 km kan afgelegd worden en is ook geschikt voor rolstoel en scootmobiel. Een gezellig dag voor jong en oud. Ook Ben Bizzie is er bij!

Vervolg van de tour

Het team van Leudal Leeft staat elke dag klaar om ervoor te zorgen dat de inwoners van Leudal kunnen meedoen met sport, cultuur en muziek. Er staat nog meer op de planning! Op 7 oktober wordt een speciale belevenistour voor ouderen georganiseerd. In het bos bij Haelen gaan ze even terug naar toen. En na de herfstvakantie start een speciale Sport Talenten Tour voor kinderen in Leudal. Samen maken we lokaal het verschil, want Leudal leeft, natuurlijk samen!

Benieuwd wat we nog meer organiseren tijdens de Leudal on Tour of wil je je alvast inschrijven?

Kijk op www.leudalleeft.nl en ben erbij!
 

Tags
Wellicht interessant