img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

14-6-2021 02:45

Opleiding ‘Besturen met Impact’ voor verenigingsbestuurders in Leudal

Leudal - 14 juni 2021 - Vanaf 2020 is er een sport- en beweegakkoord in Leudal. Vanuit het sport- en beweegakkoord is er servicebudget beschikbaar waarmee sportverenigingen en clubs kunnen meedoen aan cursussen, workshops en opleidingen. De verenigingsondersteuners van de gemeenten Leudal, Peel en Maas en Rabobank Peel, Maas en Leudal slaan de handen ineen en organiseren in samenwerking met de Adviseur Lokale Sport de opleiding ‘Besturen met Impact’ voor verenigingsbestuurders in Leudal; kosteloos! 

img

Opleiding 'Besturen met Impact'

De verenigingsondersteuners van de gemeente Leudal, de gemeente Peel en Maas en Rabobank Peel, Maas en Leudal slaan de handen ineen en organiseren in samenwerking met de Adviseur Lokale Sport de opleiding ‘Besturen met Impact’ voor verenigingsbestuurders in Leudal. De opleiding is erop gericht om je als bestuurder (verder) te ontwikkelen en je club verder te brengen. Tijdens vier interactieve bijeenkomsten krijg je het juiste gereedschap om je club nu én in de toekomst nog beter te organiseren. 

De opleiding ‘Besturen met Impact’ bestaat uit vier avondbijeenkomsten, zelfstudie en (huiswerk)opdrachten. De totale tijdsinvestering voor de opleiding staat op +/- 20 uur. De datums voor de avondbijeenkomsten staan voorlopig gepland op:

  • 20 september
  • 11 oktober
  • 8 november
  • 13 december

De avondbijeenkomsten vinden fysiek plaats, 2 keer in de gemeente Peel & Maas en 2 keer in de gemeente Leudal. Zodra de exacte locaties bekend zijn worden de gecommuniceerd met de deelnemers.

Opleiding voor verenigingsbestuurders

De opleiding ‘Besturen met Impact’ is toegankelijk voor zowel beginnende als ervaren bestuurders van sport-, muziek- en cultuurverenigingen uit de gemeente Leudal en Peel & Maas. Dankzij een bijdrage van Rabobank Peel, Maas & Leudal is deelname aan de opleiding kosteloos. De opleiding wordt aangevraagd door de Adviseur Lokale Sport.

Meer informatie / aanmelden

Voor meer informatie en/of aanmelden voor de opleiding ‘Besturen met Impact’ kun je een kijkje nemen op de website Leudal Leeft

Stockfoto

140621/HvL

Wellicht interessant