img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

22-4-2020 14:35

Online Dorpsbingo in Maasgouw

Thorn - Update 11 mei 2020 - Initiatiefneemster Corrie Versteden uit Thorn heeft moeten besluiten de online dorpsbingo (voorlopig) niet door te laten gaan. Dit i.v.m. te weinig belangstelling en de veranderende corona maatregelen. Het idee blijft bewaard en wellicht vindt de bingo in de toekomst een keer plaats.

img

22 april 2020 - Corrie Versteden uit Thorn heeft een geweldig plan bedacht om jong én oud in mei 2020 een leuke middag te bezorgen en tegelijkertijd de lokale ondernemers te steunen. In samenwerking met ons organiseert ze een bingo die LIVE is te volgen via DeltaLimburg.nl. De bingo is open voor inwoners van de gemeente Maasgouw. Er zijn slechts 100 kaarten beschikbaar, OP=OP. Wees er dus snel bij.

"Alle prijzen worden gekocht bij lokale ondernemers, want in deze tijd kunnen ze wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarnaast zitten heel veel mensen nu door de coronamaatregelen thuis. Ik dacht, als we dat nou eens gaan combineren in een bingomiddag, hoe leuk is dát!", vertelt initiatiefneemster Corrie. 

Corrie heeft contact met ons opgenomen en we werken hier graag belangeloos aan mee. De bingo zal live worden gestreamd via social media en onze website, zodat thuis iedereen met zijn/haar eigen kaart kan meedoen. Verdere informatie volgt nog.

De bingokaarten kosten € 5 per stuk en in totaal zijn er 20 prijzen te winnen. Hoe de bingo precies in zijn werk gaat en op welke dag en tijd, dat wordt in een later stadium nog bekendgemaakt.

Lijkt het je leuk, wil je én een leuke middag én de lokale ondernemers steunen? Doe dan mee en reserveer jouw bingokaart bij Corrie Versteden. Dat kan telefonisch via 0475-562421 of per e-mail via n.versteden@gmail.com

Er zijn slechts 100 bingokaarten beschikbaar, wees er dus snel bij want OP=OP.

Wellicht interessant