img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-5-2020 10:49

Rens Raemakers (D66) keert terug in Tweede Kamer

Neer / Den Haag - 7 mei 2020 - Rens Raemakers keert voor D66 terug in de Tweede Kamer. Hij ging in januari 2020 met ziekteverlof. Hij was overwerkt. De afgelopen maanden heeft hij in alle rust kunnen werken aan zijn herstel. Met het gewenste resultaat, Raemakers keert volgende week terug als Kamerlid, zo laat zijn partij D66 weten. 

img

Rens Raemakers: “Het werk als Tweede Kamerlid heb ik erg gemist. Ik ben blij dat ik weer hersteld ben en aan de slag kan namens D66. Ik wil alle mensen die me de afgelopen tijd een hart onder de riem hebben gestoken, enorm bedanken voor hun steun.”
 
Marijke van Beukering heeft de afgelopen maanden Rens Raemakers vervangen als tijdelijk Kamerlid. Door het vertrek van Den Boer zal zij vast deel gaan uitmaken van de D66-fractie.

Van Beukering: “Na zestien weken als tijdelijk Kamerlid is het voor mij een hele eer dat ik nu vast in de Tweede Kamer kom. Zo kan ik mijn ervaring vanuit de gemeente nu structureel gaan inzetten in de landelijke politiek en hoop ik er aan bij te dragen de politiek dichter bij mensen te brengen.”

We hebben contact gehad met Rens Raemakers en over enkele weken kunnen jullie hier bij DeltaLimburg.nl kijken naar een interview met hem, met een terugblik op zijn afwezigheid om gezondheidsredenen en zijn terugkeer in de landelijke politiek, in deze tijd waarin het coronavirus onze maatschappij beheerst.  
 

 Foto: FB Rens Raemakers

Tags
Wellicht interessant