img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

15-5-2020 13:58

Renovatiewerkzaamheden brug Panheel

Panheel  - In verband met renovatiewerkzaamheden wordt de brug over de sluis in Panheel afgesloten voor gemotoriseerd verkeer in de periode 25 mei t/m 29 mei 2020. Er geldt een omleidingsroute.  Alle woningen en bedrijven blijven bereikbaar. Fietsers, voetgangers en nood- en hulpdiensten behouden wél altijd doorgang over de brug, ook in de nacht.

img

In opdracht van Rijkswaterstaat renoveert Gelders Staalstraal- en schildersbedrijf (GSB) verschillende bruggen en sluizen in de provincie Limburg, ook de brug over de sluis in Panheel. Bij de brug zijn de verharding en de voegovergangen aan onderhoud toe.

Afgesloten
Om deze werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, wordt de brug voor gemotoriseerd verkeer afgesloten van maandag 25 mei t/m vrijdag 29 mei 2020 en wordt er een omleidingsroute ingesteld.

Mochten de weersomstandigheden het niet toelaten om de werkzaamheden in die week uit te voeren, dan worden de werkzaamheden van maandag 1 juni t/m vrijdag 5 juni 2020 uitgevoerd. Later dit jaar starten de werkzaamheden aan de sluis en het gemaal.

Omleiding
Automobilisten en vrachtverkeer worden omgeleid via de Sluisweg en de Sint Antoniusstraat. Op locatie geven borden de omleiding aan. 

 

Wellicht interessant