img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

19-5-2020 03:09

Limburgse Veteranendag verplaatst naar 19 juni 2021

Leudal/Roermond - 19 mei 2020 - Jaarlijks vindt, een week voorafgaand aan de Nederlandse Veteranendag, in Roermond de Limburgse Veteranendag plaats. Elk jaar nodigt de gemeente Leudal, veteranen (en partner) woonachtig in Leudal uit hieraan deel te nemen. Als gevolg van de coronacrisis wordt de Limburgse Veteranendag dag verplaatst naar 19 juni 2021. Hierdoor komt ook deze jaarlijkse bijeenkomst in het gemeentehuis in Heythuysen te vervallen.

img

Nationaal Comité Veteranendag
Ook heeft het Dagelijks Bestuur van het Nationaal Comité Veteranendag besloten om de Nederlandse Veteranendag van 27 juni  af te lassen. Het campagneteam van het Nationaal Comité Veteranendag werkt nu een alternatief programma uit. Meer informatie hierover vindt u op de website van de Veteranendag.

Veteranen gedenksteen gemeentehuis
Bij het gemeentehuis te Heythuysen bevindt zich een gedenksteen voor veteranen. Dit uit respect voor alle levende en niet meer levende veteranen. Bij de gedenksteen zal medio juni de witte anjer bloeien als extra waardering. Een mooie plek om te herdenken.

Stichting Veteranen Leudal
Als u als veteraan informatie wilt over de Stichting Veteranen Leudal dan kunt u contact opnemen met de stichting door een email te sturen naar veteranenleudal@gmail.com.

Meer informatie vindt u op de website van de Limburgse Veteranendag.   

Foto: Leon van Lier (Limburgse Veteranendag 2019 in Roermond)

Tags
Wellicht interessant