img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

24-5-2020 09:34

Buitenspeeldag 2020 gaat door, maar dan anders

24 mei 2020 - Het is belangrijk dat kinderen buiten kunnen spelen en gezond blijven. Daarom hebben Jantje Beton en Nickelodeon de handen ineen geslagen om op 10 juni 2020 toch de Nationale Buitenspeeldag door te laten gaan. In deze coronatijd wordt deze 13e editie een extra speciale editie met als thema 'Laten we vieren dat we buiten mogen spelen'. 

Vorig jaar werd de Nationale Buitenspeeldag door meer dan duizend lokale initiatieven gesteund en konden meer dan 100.000 kinderen volop buiten spelen.
 
Het RIVM heeft doorgegeven dat er dit jaar geen grote speelevenementen mogen plaatsvinden. Vandaar dat Jantje Beton en Nickelodeon dus online tips hebben klaarstaan waardoor jouw Nationale Buitenspeeldag onvergetelijk wordt.

Op de website van Jantje Beton staan allerlei leuke speltips, die niet alleen leuk zijn om te doen tijdens de Buitenspeeldag, maar ook op andere dagen natuurlijk.  

Zoals gebruikelijk gaat het TV kanaal van Nickelodeon deze dag - woensdag 10 juni 2020 - op zwart om zo kinderen te stimuleren om buiten te gaan spelen.

Tags
Wellicht interessant