img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

1-6-2020 09:30

NIEUW bij DeltaLimburg.nl - Eerste kennismaking met Robin

Roggel - 1 juni 2020 - NIEUW bij DeltaLimburg.nl: tweewekelijks een gezonde en inspirerende blog van Robin Seuren: "Op een zonnige maandagmiddag zat ik buiten te werken in het tuinhuis, mijn kantoorplek in de lente en zomer. Een telefoontje van een 06-nummer wat mij niet bekend was. Ik neem op, ’Met Helian van Lier van Delta Limburg’ , ahh die hebben we eerder gesproken. Na 5 minuten hang ik op met een brede glimlach op mijn gezicht.."

img

"Vanaf nu kun je namelijk van mij, Robin Seuren tweewekelijks een blog verwachten op Delta Limburg! Altijd met het thema gezondheid en voeding, want ik doe niets liever dan mensen inspireren om een blijvende gezondheid te creëren met voeding. In mooie woorden heet dat een orthomoleculair voedingscoach. Kort samengevat:  Lichaam en geest optimaal voeden.  

Ik deel met veel passie en plezier mijn eigen zoektocht en ontdekkingen, waar een groeiende groep mensen op aanhaakt. Hen laten ervaren wat de juiste voeding kan betekenen voor je vitaliteit, energie en je gezondheid op de lange termijn.  Alle lichaamsprocessen in balans brengen. En hen vooral begeleiden hoe ze dit kunnen toepassen in hun dagelijkse (drukke) leven, want daar blijven de meeste mensen op steken: de tijd, het gebrek aan inspiratie en de voorbereidingen.

Ik mag mij sinds september 2019 ook kookboekschrijfster noemen van Mindmapcooking, een kookboek vol handvaten om groenten de hoofdrol te geven op je bord en vis en vlees meer een bijrol. Meer groenten eten is namelijk de basis voor een blijvende gezondheid. Het saaie imago van groenten als bloemkool of knolselderij wordt omgetoverd tot een gehele mindmap vol kookideeën, recepten, smaak- en combinatietips. En zo staat elk hoofdstuk in het teken van 1 groente!

Uiteindelijk gaat het om 1 ding; mensen helpen de connectie te vinden met zichzelf, door de relatie met voeding op een natuurlijke manier te herstellen of te verbeteren,  met als gevolg beter aanvoelen wat je lichaam vraagt en daar na verloop van tijd volop de vruchten van plukken in de vorm van een blijvende gezondheid.

Ik voel me vereerd dat ik dit met jou mag delen en kijk uit naar het volgende ‘blogmoment’.
Tot over 2 weken!

Met gezonde groet, Robin"

Neem ook eens een kijkje op haar website www.van-natura.nl.  

Wellicht interessant