img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

4-6-2020 01:46

ModderDag 2020 alleen op scholen en kinderopvang

Regio - 4 juni 2020 - Scholen en Kinderopvang kunnen maandag 29 juni 2020 ModderDag organiseren. Kinderen ontdekken wat modder is, hoe je ermee kunt spelen en wat de verbinding met de aarde voor hen betekent. Vies worden mag! Vanwege de geldende coronarichtlijnen heeft IVN moeten besluiten om ModderDag 2020 op publieke locaties - horecagelegenheden en andere openbare locaties - te annuleren.  

img

De basisscholen en kinderdagopvang gaan weer open en kinderen tot 12 jaar mogen weer sporten in teamverband. Daarom is besloten om ModderDag wel door te laten gaan op besloten locaties waarbij er geen publiek van buitenaf aanwezig is. Omdat ModderDag in verschillende vormen georganiseerd kan worden, gaat IVN ervan uit dat de scholen en kinderopvanglocaties dit op een passende manier zullen doen en hierbij de richtlijnen vanuit de overheid in acht nemen.

Meld je school, kinderopvang, dagopvang, of BSO vrijblijvend aan via de aanmeldpagina op de website  van IVN.  

Als school, gastouder, kinderdagverblijf, BSO, bezoekerscentrum: iedereen die het spelen van kinderen in de natuur belangrijk vindt kan zich aansluiten bij ModderDag en zelf iets organiseren. IVN plaatst alle deelnemende locaties op een kaart. Aanmelden is belangrijk om landelijk de impact van deze dag te meten en laten zien.

Tags
Wellicht interessant