img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

5-6-2020 11:00

Coronaproof uitjes met VVV Midden-Limburg en lokale ondernemers

Midden-Limburg - 5 juni 2020 - In samenwerking met lokale ondernemers in de gemeenten Roerdalen, Weert en Roermond heeft VVV Midden-Limburg coronaproof arrangementen ontwikkeld. Deze zijn online te boeken en op eigen gelegenheid te doen. In de gemeenten Maasgouw en Roermond is het weer mogelijk om op afspraak een wandeling of fietstocht met een VVV-gids te maken.

img

Ontdek Weert met een stadswandeling inclusief een toeristengids boordevol informatie en een voucher voor een ijscoupe-to-go.

Of geniet van een prachtige wandeling in het Roerdal met een knapzak met streekproducten om onderweg lekker van te genieten.  

In Roermond, de stad van Pierre Cuypers, leidt een wandeling langs zijn bekende en minder bekende werken: de Cuyperswandeling. Onderweg wacht er een heerlijke appelrondo met coffee-to-go.

Meer informatie over deze arrangementen en online reserveren via de webshop van VVV Midden-Limburg.nl www.webshopvvvmiddenlimburg.nl.

In de gemeenten Maasgouw en Roermond is het weer mogelijk om op afspraak een wandeling of fietstocht met een VVV-gids te maken. Reserveren kan via de afdeling Groepsreserveringen VVV Midden-Limburg (0475-330289).

Voor al deze programma’s gelden de richtlijnen van het RIVM.

Kijk voor meer informatie over deze en andere evenementen op de website van VVV Midden-Limburg.nl 

Foto: VVV Midden-Limburg (Huubkes) 

Tags
Wellicht interessant