img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

17-6-2020 12:06

NMC De IJzeren Man zoekt vrijwilligers voor kinderworkshops

Weert - 17 juni 2020 - Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man organiseert speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd in de week van 13 - 17 juli 2020 allerlei workshops rondom de thema’s natuur, milieu, duurzaamheid en gezondheid. Het centrum is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om deze workshops te verzorgen of te ondersteunen. Lijkt jou dat leuk? Reageer dan snel!

Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man laat graag zien wat er groeit en bloeit in de eigen omgeving en wil graag kinderen leren en laten zien hoe we samen met al dat moois zorgvuldig kunnen omgaan, zodat volgende generaties hier ook van kunnen genieten. Speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd worden daarom deze zomer workshops georganiseerd, allemaal rondom de thema’s natuur, milieu, duurzaamheid en gezondheid. Samen met de kinderen op NatuurAvontuur gaan en daar heeft het centrum jouw hulp bij nodig! 

Weet jij iedere plant te benoemen of verbaas je iedereen met je dierenkennis? Heb je hart voor het milieu en de toekomst van onze planeet? Is gezondheid jouw expertise? En kun je goed met kinderen omgaan? Dan kun je de jongste generatie tijdens een workshop hier op een leuke manier iets over leren! De inhoud van de workshops staat nog niet vast, maar denk aan houthakken, kriebelbeestjes ontdekken, regenmeters knutselen… Of misschien heb je zelf een beter idee? Wil je geen workshop geven maar wil je wel ondersteunen? Ook dat kan! Alle hulp is welkom.

What's in it for you? Een gezellige ochtend of middag in de Weerter natuur, vanuit het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man en een kans om jouw kennis en enthousiasme over te brengen op de jeugd! Er is voldoende ondersteuning beschikbaar bij de uitvoering van de workshop. Uiteraard worden de RIVM maatregelen gehanteerd. De workshops worden georganiseerd in de week van 13 t/m 17 juli.

Ben je enthousiast geworden en heb je in die week een paar uurtjes tijd over? Stuur dan een mailtje naar natuuravontuur@nmcweert.nl en vergeet niet je contactgegevens te vermelden. Wie weet ga je mee op NatuurAvontuur!

Tags
Wellicht interessant