img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

19-6-2020 14:30

Directiewijzigingen op het Connect College en SG Sint Ursula

Echt/Horn/Heythuysen - 19 juni 2020 - Het College van Bestuur heeft via een brief de ouders/verzorgers van de leerlingen van het Connect College (Echt) en SG Sint Ursula (Horn en Heythuysen) geïnformeerd over enkele directiewijzigingen per 1 augustus 2020. Danny Hermans wordt benoemd tot directeur van SG Sint Ursula (Heythuysen en Horn) en Raymond Verjans wordt benoemd tot directeur van Connect College (vmbo/havo/vwo).

img

Tijdelijke waarnemingen
 
Aan het eind van schooljaar 2018-2019 werd Lucien Kester, locatiedirecteur van Sint Ursula Horn, helaas geconfronteerd met een langdurig ziekteproces. In goed overleg met de schoolleiding van Sint Ursula en het Connect College werd Danny Hermans, locatiedirecteur havo/vwo van het Connect College, bereid gevonden om als waarnemend directeur van Sint Ursula op te treden.
 
Benoemingen
 
Enkele weken geleden bleek dat Lucien Kester ook bij de start van schooljaar 2020-21 zijn taken nog niet kan opnemen. Het College van Bestuur van Stichting Onderwijs Midden-Limburg heeft met de directeuren en de managementteams de mogelijke scenario’s besproken.

Lucien Kester keert niet terug als directeur van Sint Ursula, en hoopt en verwacht in het schooljaar 2020-2021 terug te kunnen keren binnen SOML.

Danny Hermans neemt na 20 jaar afscheid van ‘zijn’ Connect College en kijkt uit naar een nieuwe uitdaging. De scholen zullen zoeken naar een gepaste manier om afscheid te nemen van de vertrekkende directeuren.

Het College van Bestuur Stichting Onderwijs Midden-Limburg: "Wij zijn verheugd en trots dat een complexe situatie met elkaar op deze wijze vorm hebben kunnen geven. Daarmee is nieuw perspectief gecreëerd voor de komende jaren. In het bijna voorbije schooljaar hebben vele medewerkers van beide scholen ook zeer veel extra inspanningen geleverd. Het CvB dankt alle betrokkenen via deze weg voor hun extra inzet en flexibiliteit en de zeer positief verlopen samenwerking."

 
Foto: DeltaLimburg.nl (Sint Ursula Horn) 

Wellicht interessant