img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

4-9-2020 16:45

Podiumkunstenfestival 'Struinen in de Tuinen Roermond' - alleen online

Roermond - 4 september 2020 - Op zondag 6 september zouden Roermondenaars voor het eerst hun tuinhekken openen voor de Roermondse editie van 'Struinen in de Tuinen'. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kan het evenement dit jaar helaas niet doorgaan! Maar... de organisatie heeft alles op alles gezet en het evenement is nu verhuisd naar een online-tuin, waar bezoekers tussen 12 en 17 uur via de website kunnen rondstruinen en zo toch kunnen genieten van het vele talent in Roermond. 

img

De organisatie van Struinen in de Tuinen bieden in de online-tuin de acts de mogelijkheid om vanuit hun eigen tuin op te treden. Via een livestream kunnen bezoekers digitaal struinen en zo toch nog zien wat Roermond aan talent in huis heeft. 

Deze livestream vindt plaats op zondag 6 september tussen 12 en 17 uur. Houd de website in de gaten voor het meest actuele programma, dat de komende dagen vorm zal krijgen! 

Naast deze mentale klap, voelt de organisatie dit na vijf maanden voorbereiding ook financieel. Een belangrijk deel van de begroting zou worden gedekt met de vrijwillige bijdrage van bezoekers: "Had jij al wat kleingeld in je broekzak opgespaard om mee te nemen tijdens Struinen in de Tuinen? Doneer dit dan digitaal via www.struinenindetuinen.nl/steun. Ontzettend bedankt!" 

 

 
 
 

Tags
Wellicht interessant