img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

29-6-2020 10:01

Kinderworkshops NatuurAvontuur bij NMC Weert - Doe je mee?

Weert - 29 juni 2020 - In de zomervakantie organiseert Natuur- en Milieucentrum (NMC) De IJzeren Man verschillende spannende kinderworkshops. Vanaf maandag 13 juli kunnen kinderen van 4 tot en met 11 jaar meedoen met NatuurAvontuur. Elk kind mag twee workshops per week kiezen. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt.

img

Er zijn veel verschillende workshops voor verschillende leeftijden. Er is een ochtend- en middagprogramma. Een workshop duurt 2 uur tenzij anders is aangegeven en elk kind mag twee workshops per week kiezen.

De maatregelen van RIVM worden gehanteerd zodat iedereen veilig op avontuur kan gaan. Als het weer het toelaat, vindt alles in de buitenlucht plaats. De workshops worden gegeven door professionele natuurliefhebbers met pedagogische ervaring. 

Op een speelse manier ervaren en beleven kinderen de natuur en leren ze over alles wat er groeit en bloeit. Ondertussen ervaren ze zelf waarom het zo belangrijk is dat dit behouden blijft. Zeker nu veel vakantieplannen zijn afgezegd, is er niets leuker dan met leeftijdsgenootjes op ontdekkingstocht in de Weerter wildernis!

Voor nieuwsgierige onderzoekers en stoere ontdekkers belooft het een waar avontuur te worden. Een workshop fossiele stenen zoeken, luisteren naar een verhalenverteller, eten uit de natuur, waterdiertjes scheppen of lekker bewegen… Er is voor ieder wat wils!

De kosten zijn € 3 per workshop. Meer informatie en aanmelden? Klik hier

Op de website van NMC Weert vind je veel informatie over de georganiseerde activiteiten, openingstijden, enz.enz.

Foto: NMC Weert, fotocollage: DeltaLimburg.nl

Tags
Wellicht interessant