img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

3-7-2020 10:38

Open dag gerenoveerde D'n Haammaeker Neer

Neer - 3 juli 2020 - De renovatie van gemeenschapshuis d'n Haammaeker is klaar. Op zondag 12 juli organiseert het bestuur een open dag, zodat iedereen het resultaat van de grootscheepse renovatie kan komen bewonderen. Vanzelfsprekend met inachtneming van de geldende coronamaatregelen.

Bezoekers worden mondjesmaat en in kleine groepjes toegelaten voor een rondgang door alle boven- en ondergrondse ruimten van het gemeenschapshuis. 

Tijdens een korte stop in Café Sjengske (genoemd naar d'n haammaeker) bieden bestuur en vrijwilligers van D'n Haammaeker bezoekers graag een kop koffie aan. Het bestuur had zich de in gebruikname natuurlijk anders voorgesteld, maar het coronavirus gooit roet in het eten. 

Om iedereen - ook degenen die er op 12 juli niet bij kunnen zijn - in de gelegenheid te stellen alles nog eens rustig te (her)bekijken wordt een kort promotiefilmpje gemaakt (door DeltaLimburg.nl). Dat filmpje kan nog geruime tijd worden bekeken op het grote beeldscherm in Café Sjengske, via de website en de FB-pagina
 

Archieffoto DeltaLimburg.nl

Tags
Wellicht interessant