img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

4-7-2020 10:05

Zomer vol activiteiten met Ben Bizzie in Leudal

Leudal - 4 juli 2020 - De zomervakantie zal er voor veel kinderen (en hun ouders) dit jaar anders uitzien dan andere jaren: korter op vakantie, in Nederland zelf op vakantie of helemaal niet op vakantie. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet minder leuk te zijn. Ben Bizzie heeft samen met het team van Leudal Leeft deze zomer veel zomerse activiteiten op het programma staan.  

img

Zomer vol plezier

Vanaf 13 juli trekken Ben Bizzie en het team van beweeg- en cultuurcoaches van Leudal Leeft de dorpskernen van Leudal in om activiteiten te organiseren voor kinderen. Ze hebben samen een tof zomerprogramma boordevol sport-, spel-, muziek- én cultuuractiviteiten samengesteld. Natuurlijk houden ze hierbij nog steeds rekening met de richtlijnen van het RIVM.

Doe mee!

Iedereen is welkom, maar er mogen maar 30 kinderen per activiteit meedoen. Daarom is aanmelden verplicht. Dat kan via de website van Leudal Leeft. 
De activiteiten vinden plaats op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag (zowel in de ochtend als in de middag).

Benieuwd wanneer er activiteiten bij jou in de buurt zijn? Neem dan een kijkje op de website van Leudal Leeft en meld je aan.  

Tags
Wellicht interessant