img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

16-7-2020 04:45

Long Course Weekend Holland–Beesel: inschrijven weer mogelijk!

Beesel - 16 juli 2020 - De  inschrijvingen voor Long Course Weekend Holland – Beesel zijn weer opnieuw geopend. Het driedaagse sportevenement, waarbij deelnemers zelf disciplines en afstanden kunnen kiezen, vindt plaats op 18, 19 en 20 september 2020. Het evenement ziet er i.v.m. de geldende RIVM maatregelen anders uit dan normaal.

Het Long Course Weekend is een uniek sportfestival. Gedurende drie dagen kunnen atleten kiezen uit drie disciplines (zwemmen, fietsen, rennen) en uit verschillende afstanden. Hierdoor kan iedereen deelnemen aan dit sportweekend op maat.

Voor de échte die-hards is er de Long Course optie: de langste afstand in iedere discipline. Iedere atleet die dit parcours volbrengt krijgt een vierde medaille bovenop de medaille die je per discipline ontvangt.

Gemeente Beesel: "Het is mooi dat we ook weer vooruit kunnen kijken naar een weekend met sport en amusement. We hopen dat sporters uit onze gemeente en de regio, dankbaar gebruik maken van deze mogelijkheid. Juist in deze periode is gebleken dat beweging goed is. We proberen mensen zoveel mogelijk te enthousiasmeren om dit ook te gaan doen in onze prachtige, groene omgeving! Gewoon samen fit."

Vanzelfsprekend zijn er  maatregelen om de gezondheid van iedereen te beschermen. Het instrueren van atleten en checken op gezondheid horen daarbij. De start is op gepaste afstand van elkaar en toeschouwers zijn in geringe aantallen welkom.

Wethouder Marcel Roelofs: “Als gastgemeente zoeken we  #gewoonsamen met de organisator, deelnemers, vrijwilligers, publiek en ondernemers naar de beste oplossingen.”

Meedoen kan nog! Kijk op www.lcwholland.nl voor meer informatie en om je aan te melden.

Foto: FB Long Course Weekend Holland - Beesel 2020

Tags
Wellicht interessant