img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

21-7-2020 13:38

Praat mee over het buitengebied Leudal

Haler - 21 juli 2020 - Op 2 september organiseert de gemeente Leudal een bijeenkomst in De Uffelse Molen te Haler over de toekomst van het buitengebied in de gemeente Leudal. Ben jij iemand met ambitie? Heb jij een duidelijke mening over hoe het buitengebied er in de toekomst uit moet komen te zien? Ben je inwoner of ondernemer in het buitengebied van Leudal? Meld je dan aan!

img

Na de online pubquiz ‘Ik hou van Leudal' van 1 juli jl., is deze bijeenkomst de volgende stap. De bijeenkomst op 2 september staat namelijk in het teken van: 'Samen verder bouwen aan het toekomstperspectief'. Het wordt een interactief programma. 

Aanmelden kan tot 20 augustus 2020 via Bib@leudal.nl. Geef in de aanmelding aan waar je woont en wat jouw relatie is met het buitengebied. 

Let op: Er kunnen maximaal 50 personen deelnemen. De gemeente streeft naar een goede verdeling tussen vertegenwoordigers van doelgroepen en gebieden en dat betekent dat er mogelijk een selectie wordt gemaakt uit de aanmeldingen. Meer informatie over het programma en tijdstip volgt rond 25 augustus 2020. 


Foto: Leon van Lier (Uffelse Molen Haler)

Tags
Wellicht interessant