img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

21-7-2020 03:51

Han Geraedts nieuwe gemeentesecretaris gemeente Leudal

Heythuysen - 21 juli 2020 - Han Geraedts is per 1 september 2020 de nieuwe gemeentesecretaris van de gemeente Leudal. Het college van burgemeester en wethouders heeft de benoeming van Han Geraedts formeel bevestigd. De selectiecommissie, de adviescommissie en de Ondernemingsraad hebben eveneens positief geadviseerd over zijn aanstelling. Op dit moment is Han Geraedts gemeentesecretaris van Roermond. 

img

Het college van burgemeester en wethouders is blij met de benoeming van Han Geraedts als nieuwe gemeentesecretaris. Burgemeester Schmalschläger: “Kijkend naar het verleden van Geraedts en zijn ervaring en deskundigheid, zijn we er als college van overtuigd dat hij van toegevoegde waarde gaat zijn voor de gemeentelijke organisatie en de opgaven die er liggen.”

Oog voor de menselijke kant
Geraedts gaat in de gemeente Leudal de verdere doorontwikkeling van de ambtelijke organisatie begeleiden. Als (voormalig) gemeentesecretaris in de gemeenten Maasdonk en Roermond heeft de heer Geraedts ruime ervaring met het stroomlijnen van bedrijfsvoeringsprocessen in een gemeentelijke organisatie. Ook weet Geraedts met oog voor de menselijke kant een brugfunctie tussen bestuur en organisatie te bouwen, die ruimte geeft voor organisatieontwikkeling.

Warme belangstelling
Han Geraedts: “De gemeentelijke organisatie van Leudal maakt momenteel een ontwikkeling door op weg naar een wendbare organisatie die effectief bijdraagt aan de realisatie van bestuurlijke ambities in verbinding met de samenleving. Ik zie er naar uit hieraan een bijdrage te leveren. Te meer omdat dit kan in de streek waarin ik woon en waar ik een warme belangstelling voor heb.”

Over Geraedts
Han Geraedts (54) studeerde Nederlands recht en Bestuurskunde. Na zijn studie werkte hij onder meer in diverse (management)functies bij de provincie Noord-Brabant, als secretaris Provinciale Planologische Commissie Noord-Brabant en als gemeentesecretaris van de gemeente Maasdonk. Op dit moment is hij gemeentesecretaris van Roermond. 

Foto's: Leon van Lier (gemeentehuis), gemeente Leudal (Han Geraedts)

Tags
Wellicht interessant