img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

3-8-2020 12:15

De Hema IJzeren Man Loop - succesvol voor LG De Grenslaupers

Weert - 3 augustus 2020 - Op de hardloopkalender staan maar weinig loopevenementen die coronaproof doorgang vinden. De Hema IJzeren Man Loop in Weert ging wel door, coronaproof met bredere paden, 1,5 meter afstand en maximaal 100 deelnemers. Voor LG De Grenslaupers werd het met twee 1e plaatsen een succesvolle trimloop.  

img

Tien Grenslaupers gingen van start in deze bekende trimloop. Sonja van Melick finishte als 2e op de 7 km, Rosalie Rietjens werd 1e V50 10,4 km en Thijs van Pol haalde eveneens een 1e plek M50 over dezelfde afstand.

Andere Grenslaupers hielden het bij vakantie vieren of trainingslopen in hun eigen of op de vakantiebestemming. 

Corona heeft er ook voor gezorgd, dat mensen zich meer bewust worden dat bewegen bij een gezondere leefstijl hoort en dat merken ze ook bij Hardloopgroep De Grenslaupers. In de voorbije weken zijn enkele nieuwelingen op de trainingen verschenen.

Ben je benieuwd of dit ook een sport voor jou is? Je bent van harte welkom om vrijblijvend 6 weken mee te trainen op de dinsdag of donderdag of beide dagen en zelf te ervaren hoe het trainen in een groep jou bevalt.

Samen hardlopen. Het zal je helpen om een betere opbouw van je trainingen te ervaren, sneller te worden, meer uithoudingsvermogen te krijgen. Daarnaast heeft het een sociale werking, je ziet, praat met, loopt met, lacht met, huilt met en beleeft hardlopen met anderen.

Meer weten? Neem dan eens een kijkje op de website van LG De Grenslaupers uit Stramproy. 

Foto's: Jos Smeets / collage: DeltaLimburg.nl
 

Tags
Wellicht interessant