img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

3-8-2020 11:58

Limburg Festival Corona-editie - anders, maar niet minder leuk!

Midden-Limburg - 3 augustus 2020 - Normaal verrast het Limburg Festival zijn bezoekers met bijzonders theater op bijzondere locaties. Maar voor het eerst in 38 jaar is dit niet mogelijk vanwege het coronavirus. Ditmaal komt het festival naar de bezoeker: met Limburg Festival TV, dagelijks te zien van 12 t/m 16 augustus en natuurlijk ook bij DeltaLimburg.nl (van 13 t/m 17 augustus).

Acteur Martijn Crins en zijn crew rijden in een volkswagenbusje door Midden-Limburg op zoek naar unieke verhalen van vrijwilligers, artiesten en bezoekers. Verder zijn er interviews, optredens, sketches en meer. Woody, the Human Jukebox staat elke avond ergens op het terras uw verzoeknummers te spelen.

Talkshow Live
 
Zaterdagavond is bij Hotel De Abdij in Horn de Limburg Festival Talkshow Live. Tafelheer Martijn Crins gaat in gesprek met o.a. gedeputeerde van cultuur Ger Koopmans over de cultuurstatus van (Midden-)Limburg.

Daarnaast is er een muzikaal intermezzo van Woody, the Human Jukebox. De avond wordt afgesloten worden door Theatergroep Piepschuim. In mix van liedjes, humor en verstilling op het snijvlak van muziek, cabaret en theater houden zij het leven van alledag tegen het licht.

De entree is gratis, maar reserveren voor deze avond is verplicht! Kijk op www.limburgfestival.nl voor alle informatie.
 

Wellicht interessant