img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

6-8-2020 02:25

Hitteplan RD Maasland - download de app Afvalwijzer

Leudal/Maasgouw/Roerdalen/Echt-Susteren - 6 augustus 2020 - Zoals we inmiddels weten, kunnen de temperaturen ook in Nederland flink oplopen. De medewerkers van RD Maasland dragen daarom tijdens hete zomerdagen koelvesten en -petten. Om de medewerkers te ontzien, kan RD Maasland besluiten al om 6.30 uur met inzamelen te starten. Zet jouw container dus uiterlijk 6.30 uur aan de straat.  

img

Door het extra vroeg starten met de inzameling zijn de medewerkers op het heetst van de dag klaar met de afvalinzameling.

Als je de app Afvalwijzer hebt, ontvang je via deze app bij een wijziging of nieuwsbericht een pushbericht.  Deze gratis app kun je hier downloaden, zodat je altijd op de hoogte bent. Je kunt ook kijken op de website www.mijnafvalwijzer.nl.

Zet je container in ieder geval op hete zomerdagen uiterlijk om 6.30 uur aan de straat. Eventueel de avond van tevoren al. Dan weet je zeker dat de container wordt leeggemaakt.

RD Maasland is een regionaal afval inzamelbedrijf gelegen in Midden-Limburg. Het werkgebied bevat tegenwoordig de gemeenten Leudal, Maasgouw, Roerdalen en Echt-Susteren.

Foto FB RD Maasland/ collage DeltaLimburg.nl

Tags
Wellicht interessant