img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

14-8-2020 11:35

Expositie 'OOGst' van Ángeles Nieto in Thorn

Thorn - 14 augustus 2020 - Vanaf 5 september exposeert Ángeles Nieto, van geboorte Spaanse, haar werken met de titel 'OOgst' in het Gemeentemuseum Het Land van Thorn. Haar werken zijn kleurrijk, vol met poëzie en humor, beïnvloed door haar Spaanse achtergrond. In deze expositie ga je op avontuur in het gewone, ga je een druppel regen herontdekken, een steen, de boom op de hoek, het geluid van jouw stappen.  

img

Ze creëren een wereld waar dieren en mensen vertellen over hun essenties, een persoonlijke visie over het leven en de ziel: dromen, licht, warmte en vrijheid. “Wij zijn stof van de sterren “. 

Ángeles Nieto, geboren in Madrid, (1963), woont en werkt al 15 jaar in Thorn. Zij volgde de opleiding aan de Academie Beeldende Kunsten van Maastricht, haar 2e opleiding na kunstgeschiedenis aan de 'Universidad Complutense' in Madrid.

Ze is een multidisciplinair artiest, gebruikt verschillende technieken en benaderingen, is kunstenares en illustrator.

Ze werkte aan internationale projecten en exposities in galerieën, musea en beurzen in Duitsland, België, Spanje en Nederland. Als illustrator werkt ze voor klanten als de Bijenkorf, NS, Philips, Orkesten van de Nederlandse Landmacht, KPN en NOB. Ook deelt ze haar kennis als gast docent in de Academie Beeldende Kunsten van Maastricht.

Wanneer: 5 september 2020 t/m 18 april 2021

Locatie: Gemeentemuseum Het Land van Thorn, Wijngaard 14, Thorn

Entree: € 3,50 per persoon inclusief audiotour, museumkaart geldig

Meer informatie vind je op de website van het Gemeentemuseum Het Land van Thorn.

 

 
 

Tags
Wellicht interessant