img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

18-8-2020 09:26

Informatiebijeenkomst 'Voeding als medicijn'

Weert - 18 augustus 2020 - Op 10 september organiseert het Bibliocenter een informatiebijeenkomst over 'Voeding als medicijn'. Wat is gezonde voeding en hoe maak je de omslag van een onbewust ongezond voedingspatroon naar een bewust gezond voedingspatroon? Gespreksleider is John van Heel, leefstijlcoach en al meer dan 35 jaar actief op het gebied van Leefstijl als medicijn.

img

Hippocrates adviseerde het al meer dan 2000 jaar geleden: “Laat voeding je medicijn zijn”. Door de ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie de laatste 100 jaar zijn we echter ver af komen staan van gezonde voeding. Toch weten we inmiddels wel, welke voedingsmiddelen ons kunnen helpen gezond te blijven en gezonder ouder te worden. De uitdaging is, dat de commerciële aanpak van de voedingsmiddelenindustrie ervoor zorgt dat we vaak door de bomen het bos niet meer zien.

Naar een bewust gezond voedingspatroon

John van Heel geeft je een inkijkje in de geschiedenis van onze voeding, in wat gezonde voeding is en in een manier om de omslag te maken van een onbewust ongezond voedingspatroon naar een bewust gezond voedingspatroon.

John van Heel is leefstijlcoach, docent leefstijlcoach, voorzitter van het platform Weert in beweging, directeur/eigenaar Life Style Vitae leefstijlclub en al meer dan 35 jaar actief op het gebied van Leefstijl als medicijn.

Wanneer: 10 september 2020, van 20 tot 21.30 uur

Locatie: Bibliocenter, Wilhelminasingel 250, Weert 

Kosten: Leden € 5 / Niet-leden € 7,50

Aanmelden kan hier.

Stockfoto

Tags
Wellicht interessant