img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

18-8-2020 03:35

Nieuwbouwproject Haelen - 10 levensloopbestendige woningen

Haelen - 18 augustus 2020 - Er worden 10 levensloopbestendige woningen gebouwd op de plek van de voormalige discotheek Geelen in Haelen. De woningen komen te liggen aan een hofje. Momenteel wordt het terrein bouwrijp gemaakt. In oktober start de daadwerkelijke bouw van de woningen. Wil je in aanmerking komen voor een van deze woningen, schrijf je dan in als woningzoekende bij Thuis in Limburg.

Herontwikkeling Haelen Horn BV, een samenwerkingsverband van Wonen Zuid en Jongen Projectontwikkeling, bouwt 10 levensloopbestendige woningen op de locatie van de voormalige discotheek aan de Burgemeester Aquariusstraat in Haelen.

Begin 2019 is de oude discotheek Geelen gesloopt. In april van dit jaar zijn de nieuwbouwplannen voor deze locatie gepresenteerd. Het plan bestaat uit 10 levensloopbestendige woningen liggend aan een hofje.  

Op dit moment wordt het terrein bouwrijp gemaakt. Deze werkzaamheden worden naar verwachting eind oktober 2020 afgerond. Dan start de bouw van de 10 levensloopbestendige woningen. Als alles volgens planning verloopt, wordt eind 2020 gestart met de aanleg van de definitieve bestrating en groenvoorzieningen.  

Wil je in aanmerking komen voor een van deze woningen, schrijf je dan in als woningzoekende bij Thuis in Limburg. Houd het aanbod in de gaten of maak het jezelf gemakkelijk door een tipbericht in te stellen. 

Afbeeldingen: Wonen Zuid
 
Tags
Wellicht interessant