img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

24-8-2020 09:20

Robin - Hoogste tijd voor PRIORITEIT!

Roggel - 24 augustus 2020 - Stel jezelf eens voor...de coronatijd is voorbij. Je hebt weer alle ruimte voor jezelf om de draad weer op te pakken. De kinderen naar school, je werk weer opgestart. Weer ruimte om vooruit te kijken! Wil je dan op dezelfde voet verder als voorheen? Of zijn er dingen die je uit de hele situatie hebt meegenomen? Dingen die je vanaf nu graag anders doet, omdat je merkte hoe fijn het eigenlijk was om wat meer thuis of samen te zijn... zonder die haast en verplichtingen.

Dat is namelijk wel wat ik van veel klanten hoor. Die rust tijdens de lockdown, ondanks alle onzekerheden die dat met zich meebracht.

Maar hoe zet je dat door? Hoe bewaar je die rust, als strakjes of misschien nu al weer alles gaat lopen? Je weer aan de bak bent of gaat.

Want je weet zelf hoe dat gaat na een vakantie, hoe snel je weer terug bent in je oude (veilige) patroon. Als het een patroon is wat voor jou werkt, is dat natuurlijk super en zal ik dat alleen maar aanmoedigen, maar ben eens eerlijk, bij hoeveel mensen is dat het tegendeel? Zien ze op tegen die drukte, omdat die rust stiekem toch best wel fijn was. Gebeurden er zaken binnen je gezin, of bij jezelf, die je nooit verwacht had.
Was er ineens meer verbinding, tussen jou en je naasten. Kreeg je gezondheid (noodgedwongen) meer prioriteit. Had de natuur een opleving.
 
Maar hoe zorgen we dat we dat gevoel kunnen vasthouden? Door jouw gezondheid een prioriteit te maken, ten alle tijden! Je een gezonde leefstijl aan te leren, waarbij je niet het gevoel hebt dat je dat moet volgen uit angst om ziek te worden, maar omdat je verlangt naar een zo kwalitatief mogelijk leven vol energie en gezondheid. En of je dat nu doet door meer te bewegen, gezonder te eten, of meer vrije tijd voor jezelf te creëren. Elke stap is er een! Maar zet hem wel.

Plan het in je agenda, elke week opnieuw zonder jezelf te overvragen, of alles tegelijk aan te grijpen. Nu is de tijd om het te veranderen zoals jij het al zolang verlangt. Lukt je dat niet zelf en val je in oude valkuilen?!
Of vindt je het lastig waar je moet beginnen? Zoek dan iemand die je daarbij kan helpen! Niets doen is geen excuus meer, die tijd is geweest. Nu is de tijd voor prioriteit!
 
Heeft dit jou aan het denken gezet? Wil je er iets over kwijt? Of wil je graag wat advies over jouw situatie? Stuur me gerust een mailtje. 
 
Met gezonde groet, Robin

Wil je graag meer informatie over Robin Seuren en haar praktijk Van Natura? Neem dan eens een kijkje op haar website www.van-natura.nl.   

Tags
Wellicht interessant