img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

24-8-2020 08:00

Walk to Fight Cancer ‘Special 2020 Edition’ - loop je mee?

Nederweert-Eind - 24 augustus 2020 - Op zaterdag 5 september vindt op 10 locaties in Nederland de Walk to Fight Cancer ‘Special 2020 Edition’ plaats. Ook in onze regio kun je meewandelen en wel vanuit Openluchtmuseum Eynderhoof in Nederweert-Eind. Een wandelevenement met een lach en een traan, bedoeld om op een actieve manier aandacht te vragen voor al die mensen die in hun leven te maken hebben met kanker. Het doel van de Walk to Fight Cancer is ook om donaties op te halen voor meer onderzoek. Aanmelden kan nog tot zaterdag 29 augustus!

img

Omzetten in kracht

Iedereen heeft in zijn of haar omgeving wel eens te maken met kanker. Door samen in actie te komen, wil de organisatie de onmacht en het verdriet omzetten in kracht. Tijdens de Special 2020 Edition wandelen de deelnemers 10 of 20 kilometer door de natuur, met een mooie pauzeplek onderweg. Deelnemen kost 15 euro. Daarvoor krijgen de wandelaars een lunch en een aandenken. Starten kan tussen 09.00 en 10.00 uur. Start- en eindpunt is de parkeerplaats van Openluchtmuseum Eynderhoof, Milderspaat 1 in Nederweert-Eind.

Aanmelden

Let op: het aanmelden voor de wandeling is verplicht en kan nog tot zaterdag 29 augustus. Er is plek voor 99 deelnemers. Dus meld je snel aan, want vol=vol! Vanwege de coronamaatregelen vindt er geen gezamenlijke opening of afsluiting plaats. Uiteraard wordt ook de 1,5 meter regel in acht genomen. Je kunt je voor de Special 2020 Edition inschrijven op www.fightcancer.nl. Daar krijg je ook de mogelijkheid om je te laten sponsoren door familie of vrienden via een eigen pagina.

Kijk voor meer informatie en de route op de website van Walk to Fight Cancer of op de Facebookpagina van Walk to Fight Cancer-Nederweert.  

Foto: FB Walk to Fight Cancer Nederweert

 

Tags
Wellicht interessant