img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

3-6-2023 12:17

Dag van de Minibieb 2023

Herkenbosch/Roggel - 3 juni 2023 - Op zaterdag 10 juni wordt de Dag van de Minibieb georganiseerd, op initiatief van Minibieb.nl. Op steeds meer plaatsen zie je minibiebs - een boekenkast buiten - waar je gratis boeken kunt lenen en ruilen. Tijdens deze Dag van de Minibieb, een soort Open Huis, maar dan buiten bij een Minibieb, organiseren beheerders door heel Nederland kleine activiteiten bij hun Minibieb, ook in Midden-Limburg. Twee van de deelnemende Minibiebs staan in Roggel en Herkenbosch. 

img

De Minibieb in Roggel vind je bij Korenbloemstraat 11. Extra boeken om te lenen/ruilen, kennis maken met de persoon achter het boekenkastje en een praatje maken met medelezers. Van 10.00 tot 16.00 uur.

De Minibieb in Herkenbosch vind je bij Wijngaardstraat 12. 

In onze regio zijn nog veel meer minibiebs te vinden, maar deze hebben zich niet specifiek aangemeld voor deze Dag van de Minibieb en staan daarom ook niet in dit overzicht.

Alle activiteiten worden door de beheerders zelf bedacht en uitgevoerd. Bij iedere deelnemende Minibieb is weer iets anders te doen. Uiteraard kun je bij alle Minibiebs naar hartelust boeken ruilen. Tip: neem je mooiste boeken mee om te ruilen. Dan heeft de beheerder na deze dag ook weer een voorraad mooie boeken om de Minibieb mee te vullen.  

Foto Leon van Lier|DeltaLimburg.nl
030623/HvL 

Wellicht interessant